Personal training

U huurt uw eigen trainer in en het doel van personal training is maatwerk leveren. Dus voor elk individu wordt een uniek trainingsprogramma ontwikkeld. Personal training onderscheidt zich door een afwisselend karakter waarbij functionele training de focus heeft. Ook mogelijk in kleine groepen.

Personal training is een manier van trainen die wordt gekenmerkt door persoonlijke begeleiding en het voordeel is dat je op een intensieve manier wordt getraind zodat je veel sturing krijgt en op een persoonlijke manier wordt uitgedaagd. Het is ook mogelijk om met 2 tot 3 personen een personal trainer te raadplegen waarbij elk individu op een kwalitatieve manier wordt getraind. Doordat de personal trainer zich volledig kan focussen op een kleine groep zal er veel aandacht zijn voor persoonlijke tips, iets wat veel mensen kunnen waarderen. Een personal trainer kan een stok achter de deur zijn en bij motivatieproblemen zal een personal trainer je overtuigen om toch te komen sporten. Veel mensen willen graag beginnen met sporten maar weten niet waar ze moeten beginnen; een personal trainer kan hier uitkomst bieden en zal een trainingsschema op maat voorstellen zodat je precies weet waar je mee bezig bent. Belangrijk is om hier een gezamenlijk doel op te stellen zodat je ergens naar toe kunt werken. Een personal trainer kan je net dat extra stapje laten zetten en je de extra motivatie geven die je nodig hebt om je gestelde doelen te behalen.

Een personal trainer zal vaak in overleg een trainingsvoorstel doen en wanneer mogelijk zullen wij zoveel mogelijk gebruik maken van de natuur. Het geeft namelijk extra energie om buiten te sporten en Sportcentrum Hippmann heeft een gunstige ligging ten opzichte van de bossen. Mocht je toch graag binnen willen sporten dan hebben wij een ruim scala aan fitnessapparatuur en een mooie functionele trainingsruimte. Het is natuurlijk ook mogelijk om zowel binnen als buiten te trainen.

Kortom, personal training of kleine groepstraining is een laagdrempelige manier van trainen waarbij er veel aandacht is voor jou als sporter. Doordat een personal trainer op de hoogte is van de laatste trends en sportactiviteiten is een training vaak erg afwisselend waardoor je minder snel verveeld zult raken. Ook voor adviezen over voeding kun je terecht bij je personal trainer en voor sport specifieke tips tijdens of na een blessure zal een personal trainer je graag adviseren.

Lestijden:
Alle tijden zijn op afspraak,
Tel: 06 51052305

Personal training Brummen

 

Over ons

Sportcentrum Hippmann is een familiebedrijf en bestaat ondertussen al meer dan 30 jaar. Persoonlijke begeleiding, dat is waar we voor staan en hier blijven wij ons in de toekomst volledig op richten.

Social media

Facebook
YouTube
Instagram

Gratis proefles

De eerste les bij ons is altijd gratis. Wij bieden je de kans om ons sportcentrum vrijblijvend te proberen voordat je vast zit aan een lidmaatschap.