Buik, Billen en Benen

De zogenaamde Buik, Billen en Benen training (BBB) is uitermate geschikt voor mensen die juist op die lichaamsdelen aan figuurcorrectie willen doen en de spieren van het onderlichaam willen verstevigen.

Na een pittige warming-up op muziek, volgen er specifieke oefeningen met of zonder trainingsapparatuur. De lessen zijn zeer gevarieerd. Het gebruik van tubes, dynabands, steps, powerhoops en gewichtjes komt veelvuldig voor. Dit alles kan gecombineerd worden in een uitdagende circuit-vorm waarbij het lichaam een serieuze trainingsprikkel krijgt. Om het lichaam weer tot rust te brengen is aan het eind van de les een cooling-down, die bijdraagt aan een beter herstel.

Lestijden:
Dinsdag 09.30-10.30 uur
Woensdag 09.00-10.00 uur
Donderdag 09.30-10.30 uur
  19.00-20.00 uur
Zondag  10.00-11.00 uur
   
   

Over ons

Sportcentrum Hippmann is een familiebedrijf en bestaat ondertussen al meer dan 30 jaar. Persoonlijke begeleiding, dat is waar we voor staan en hier blijven wij ons in de toekomst volledig op richten.

Social media

Facebook
YouTube
Instagram

Gratis proefles

De eerste les bij ons is altijd gratis. Wij bieden je de kans om ons sportcentrum vrijblijvend te proberen voordat je vast zit aan een lidmaatschap.