Sportieve bedrijfsactiviteiten in Brummen

door | 17 mrt, 2018

Bent u op zoek naar een sportieve bedrijfsactiviteit? Ontdek het aanbod van Sportcentrum Hippmann en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bootcamp – “Sportief in de Broekse Wildernis”

Bootcamp is een intensieve en gevarieerde workout gericht op kracht, souplesse en uithoudingsvermogen. Tijdens de bootcamp worden deelnemers op een ludieke manier gedrild. De omgeving leent zich uitstekend voor een bootcamp in de bossen rondom Sportcentrum Hippmann. Ook kan de bootcamp achter op het grasveld bij Sportcentrum Hippmann gegeven worden, hier zijn de nodige materialen aanwezig. De bootcamp zal bij een deelnemersaantal tot 20 a 30 in één grote groep plaatsvinden, dit is goed voor de teambuilding. Daarbinnen zullen we individuele oefeningen afwisselen met oefeningen in tweetallen. Vanaf 40 deelnemers zullen we wisselprogramma aanbieden. De bootcamp bestaat uit verschillende onderdelen, toegankelijk voor een breed publiek, dus ook leuk voor niet sportievelingen!

 • Start: Afhankelijk van de wensen van de groep
 • Tijd: 1 uur (omkleden en douchen 1,5 uur)
 • Max. aantal deelnemers: 80

 

Highland games – “19 eeuwse traditionele clanspelen uit de hooglanden van Schotland.”

Tijdens deze activiteit ligt de nadruk op teambuilding. Een leuk programma met traditionele Schotse activiteiten en als de strijd begint wordt de groep ingedeeld in clans en krijgt elke clan zijn eigen Kilt! Touwtrekken, paalhangen, kruisboogschieten, boomstam (of kettlebell) werpen, boomstam zagen, tractorband kantelen, hooibaal werpen en hoefijzer gooien. Wij stellen een uitgebreid programma samen. De highland games bestaan uit verschillende onderdelen, toegankelijk voor een breed publiek, dus ook leuk voor niet sportievelingen. Iedereen zal een stempelkaart krijgen waarbij uiteindelijk een clan-winnaar bekend zal worden gemaakt. Ter muzikale ondersteuning is het een mogelijkheid een traditionele doedelzakspeler uit te nodigen!

 • Start: rondom terrein Sportcentrum Hippmann
 • Tijd: 1,5 uur
 • Max. aantal deelnemers: 60

 

Bubbel voetbal – “Bumb it up”

Bubbel Voetbal (of Bubble Voetbal) is vergelijkbaar met echt voetballen; twee teams die proberen de bal in elkaars doel te werken. Er is echter 1 klein verschil wat het spel compleet anders maakt! Doordat alle spelers in een Bubbel zitten kan je elkaar omver lopen, tegen de keeper van de andere partij op springen of de spits van de tegenstander sandwichen! Hilariteit gegarandeerd!

Deze activiteit kan als een toernooitje worden gespeeld. Ook kunnen de bubbles worden gebruikt voor het afleggen van een parcours, waarbij het snelste team wint. Uiteraard een prijsuitreiking na de activiteit.

 • Start: rondom terrein Sportcentrum Hippmann
 • Tijd: 1 uur
 • Max. aantal deelnemers: 40

 

Sportieve combinatie – “Alles van Hippmann”

Kennismaken met verschillende sporten? Bij deze combinatie van sporten kunnen we een leuke afwisseling maken van populaire activiteiten zoals bootcamp, bokszaktraining, yoga, zumba, paaldansen of cross training. Start met een pittige bokszaktraining en kom volledig tot rust in de yoga sessie nadien. Altijd al een keertje willen paaldansen, wie weet heb jij verborgen talenten…

 • Start: rondom terrein Sportcentrum Hippmann
 • Tijd: 1 / 1,5 uur
 • Max. aantal deelnemers: 60-80

 

Back to school – “Blokjesvoetbal, trefbal, apenkooi en nog veel meer”

Wij laten oude tijden herleven en gaan ouderwets gymmen in de sporthal. Nostalgie ten top met gymlessen en old school spelletjes = plezier voor iedereen! Altijd nog eens willen apenkooien, wij geven jullie de kans om je helemaal uit te leven in de gymzaal. Na de apenkooi zullen we in de zaal verder gaan met een aantal varianten van trefbal en hebben nog een speciale activiteit waarin de grote matten centraal zullen staan. Schone voeten halen, memory veroveringsspel of blokjesvoetbal, alles is mogelijk!  

 • Start: gymzaal Rhienderoord (afhankelijk van beschikbaarheid zaal)
 • Tijd: 1 / 1,5 uur
 • Max. aantal deelnemers: 60

 

Over ons

Sportcentrum Hippmann is een familiebedrijf en bestaat ondertussen al meer dan 30 jaar. Persoonlijke begeleiding, dat is waar we voor staan en hier blijven wij ons in de toekomst volledig op richten.

Social media

Facebook
YouTube
Instagram

Gratis proefles

De eerste les bij ons is altijd gratis. Wij bieden je de kans om ons sportcentrum vrijblijvend te proberen voordat je vast zit aan een lidmaatschap.