Bootcamp

Bootcamp is een intensieve en gevarieerde workout gericht op kracht, souplesse en uithoudingsvermogen, durf jij het aan?
De lessen worden eigenlijk altijd buiten gegeven. Dit kan zowel in het bos waarbij er vaak gebruik wordt gemaakt van trx-banden. Ook kan de bootcamp training achter Sportcentrum Hippmann plaatsvinden op het veld. Hier zijn bijvoorbeeld autobanden beschikbaar die voor een leuke afwisseling in de training kunnen zorgen.

Een training begint met een speelse warming-up waarbij op een verantwoorde manier het lichaam wordt voorbereid op de workout. Daarna zullen verschillende spiergroepen worden aangepakt. Veelal zullen er oefeningen plaatsvinden waarbij het eigen lichaamsgewicht centraal staat en de training is altijd afwisselend.

Lestijden:
Maandag 20.00-21.00 uur

 

Over ons

Sportcentrum Hippmann is een familiebedrijf en bestaat ondertussen al meer dan 30 jaar. Persoonlijke begeleiding, dat is waar we voor staan en hier blijven wij ons in de toekomst volledig op richten.

Social media

Facebook
YouTube
Instagram

Gratis proefles

De eerste les bij ons is altijd gratis. Wij bieden je de kans om ons sportcentrum vrijblijvend te proberen voordat je vast zit aan een lidmaatschap.